1 224 Ft
12 240 Ft / kg
Rostkészítmény, amely nagy vízmegkötő képességgel bír.
3 240 Ft
6 480 Ft / kg
Az étkezési zselatint sokféle étel elkészítéséhez felhasználhatjuk, például:
kocsonya,puding,lekvárokgumicukordesszertek, szószok, levesek sűrítéséhez
Az alapanyagot marhabőrből nyerik ki, mely folyadékkal egy félig szilárd kolloid gélt képez.
2 312 Ft
23 120 Ft / kg
Az állati eredetű zselatint teljes mértékben helyettesíti, annak növényi alternatívája. Tengeri algából készül, melyet a napon megszárítanak, extrahálnak, majd mechanikai úton préselnek, és finom porrá őrölnek. A kíméletes eljárás során az algában lévő ásványi anyagok, zsírsavak és jód teljes mértékben megmaradnak. Koleszterinmentes kötőanyag, melegen oldható, hideg állapotban zselésedik.
1 346 Ft
2 692 Ft / kg
Búzaliszt és a kukoricakeményítő helyettesítésére alkalmas termék.
1 575 Ft
26 250 Ft / kg
Nagy segítség a befőzésben...
(a tasak tartalma 10 kg gyümölcs befőzéséhez elegendő)
Az almapektin, egy a gyümölcsökben is megtalálható természetes zselésítő anyag, mely hosszú főzés során oldódik ki. Viszont ha készen adagoljuk a gyümölcsökhöz, akkor megspórolható a hosszadalmas főzési idő, ráadásul sokkal több vitamin marad a kész lekvárban, dzsemben.
1 547 Ft
19 338 Ft / kg
Lekvárfőzéshez, dzsemekhez sűrítőanyagkénrt használjuk
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.