Igazi szuper finom, hagyományos fánk recept az eredeti receptet át dolgozva. Mehet a farsangolás!
Borbás Marcsi műsorában láttam vasárnap este ezt a receptet, ahogy vége lett már kezdtem is neki a tészta gyúrásnak, természetesen glutén-tej és cukormentesen. Hááát leírhatatlanul finom ez a fánk, azóta folyamatosan készítem. Nem találtam még olyan embert akinek ne ízlett volna! Nagyon könnyű az elkészítése, akár egy hétköznap esti nassolni valónak is tökéletes.
Nagyon közel áll a szívemhez ez a recept, ez az egy süti amit a dédimamámtól tanultam. Készítettük együtt még kislány koromban, fantasztikusan ügyes asszony volt. Mai napig nem tudom úgy csűrni, csavarni azokat a fránya „csörögéket”. Roppant egyszerű a recept, nagyon tartalmas édesség akár egy leves mellé is és ha este kedvet kapunk valami finomsághoz akkor is gyorsan elkészül.
Nagyon kis egyszerű és finom receptet láttam a minap Borbás Marcsi oldalán. Nekem a dédimamám készített ilyent annak idején. Mi pacsának hívtuk és a mama rengeteg porcukorral szórta mindig. Isteni volt! Egy tartalmas leves mellé nem is kell más egy szuper ebéd elkészítéséhez.
Az egyik kedvenc ebéd ötletem. Bármikor szívesen eszem és készítem el. Csupa- csupa zöldség és finom hús… Ah mi kell még?! Diétába is szuperül illeszthető, allergén mentes, és nincs benne semmi felesleges szénhidrát. Sok fehérje és zöldség, diéta esetén köret ként a jázminrizses rizottó helyett válassz lassú szénhidrátokat tartalmazó basmati rizst, barna rizst. Viszont ha ennyi „csalás” belefér akkor érdemes kipróbálni a vargányás rizottót, mert valami mennyei ízvilágot képvisel ez a termék.
Legutóbbi bejegyzések
Kategóriák
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.