Igazi szuper finom, hagyományos fánk recept az eredeti receptet át dolgozva. Mehet a farsangolás!
Borbás Marcsi műsorában láttam vasárnap este ezt a receptet, ahogy vége lett már kezdtem is neki a tészta gyúrásnak, természetesen glutén-tej és cukormentesen. Hááát leírhatatlanul finom ez a fánk, azóta folyamatosan készítem. Nem találtam még olyan embert akinek ne ízlett volna! Nagyon könnyű az elkészítése, akár egy hétköznap esti nassolni valónak is tökéletes.
Nagyon közel áll a szívemhez ez a recept, ez az egy süti amit a dédimamámtól tanultam. Készítettük együtt még kislány koromban, fantasztikusan ügyes asszony volt. Mai napig nem tudom úgy csűrni, csavarni azokat a fránya „csörögéket”. Roppant egyszerű a recept, nagyon tartalmas édesség akár egy leves mellé is és ha este kedvet kapunk valami finomsághoz akkor is gyorsan elkészül.
Nagyon kis egyszerű és finom receptet láttam a minap Borbás Marcsi oldalán. Nekem a dédimamám készített ilyent annak idején. Mi pacsának hívtuk és a mama rengeteg porcukorral szórta mindig. Isteni volt! Egy tartalmas leves mellé nem is kell más egy szuper ebéd elkészítéséhez.
Legutóbbi bejegyzések
Kategóriák
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.