Nagy segítség a befőzésben...
(a tasak tartalma 10 kg gyümölcs befőzéséhez elegendő)
Az almapektin, egy a gyümölcsökben is megtalálható természetes zselésítő anyag, mely hosszú főzés során oldódik ki. Viszont ha készen adagoljuk a gyümölcsökhöz, akkor megspórolható a hosszadalmas főzési idő, ráadásul sokkal több vitamin marad a kész lekvárban, dzsemben.
Felhasználás:
A tasak tartalmát keverje össze azzal a cukormennyiséggel, amivel a lekvárt vagy a dzsemet készíti.
(a tasak 10 kg gyümölcshöz elegendő, lehet arányosan kevesebbet is használni, de ha keményebb állagot szeretnénk elérni, többet is.) Ezt a cukros pektint kell állandó kevergetés közben hozzáadni a gyümölcshöz, és forrástól számított öt percig főzni.
Allergén információ:
Szezámmagot, zellert, búzát és glutént is feldolgozó üzemben készült.
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
- Energiatartalom: 1406,49 KJ/ 336 kcal
- Zsír: 0,0 g melyből telített 0,0 g;
- Szénhidrát: 46,0 g, melyből cukor: 17,0 g,
- Fehérje: 0,2 g,
- Só: 0,30 g
Összetevők:
- almapektin (EU)
Szállítási idő | 2-5 munkanap |
Gyártó | Ataisz |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.