Az étkezési zselatint sokféle étel elkészítéséhez felhasználhatjuk, például:
kocsonya,puding,lekvárokgumicukordesszertek, szószok, levesek sűrítéséhez
Az alapanyagot marhabőrből nyerik ki, mely folyadékkal egy félig szilárd kolloid gélt képez.
Adagolása: krémekhez ajánlott 6 gramm zselatint használni.
Vágható állag eléréséhez 9 gramm (csapott evőkanál) zselatinport alkalmazzon.
Elkészítése: Alacsony hőmérsékleten szükséges feloldani, ugyanis forraláskor elveszítheti kocsonyásító képességét,. Ezután hűtse langyosra, így adja a hideg folyadékhoz vagy krémekhez. Befőtt és konzerv gyümölcs közvetlenül adagolható a zselatinhoz, a friss gyümölcsöt azonban érdemes előtte néhány percig főzni.
Összetétel: 200 bloom-os, emberi fogyasztásra alkalmas zselatin
Szállítási idő | 2-5 munkanap |
Gyártó | N&Z |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.