Az étkezési célokra használható aszkorbinsav nem más, mint a jól ismert C-vitamin.
Antioxidáns tulajdonsága miatt segít a zöldségek és gyümölcsök barnulásának megakadályozásában, illetve javítja a tészták sütési tulajdonságait is, vagyis használatával könnyebb, nyújthatóbb állagú, sütés után kevésbé morzsolódó tésztát készíthetünk.
Szállítási idő | 2-3 munkanap |
Gyártó | Szafi |
6 561 Ft
11 530 Ft
2 306 Ft / kg
6 831 Ft
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.