Hajdinakása akár reggelinek, akár sűrítésre, tölteléknek is kiváló.
Gluténmentes termék!
A hajdina eredetileg nem tartozik a gabonafélék közé (a keserűfűfélék családjába tartozik), de mégis nagyon hasonló, mint külalakra, mint beltartalmi értékre és a felhasználási lehetőségek tekintetében is.
A kása készítésekor semmilyen adalékanyagot nem adunk hozzá a hajdinához és nem is veszünk ki belőle semmit, tehát minden érték, amely a hajdinában természetes formában megtalálható, a kásában is benne van. Így már nem csak köretként, hanem reggelire is fogyaszthatsz rostban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag gabonát!
Elkészítés: Öntsük fel kétszeres mennyiségű forró vízzel vagy növényi tejjel és hagyjuk állni 5-10 percig. Ízlés szerint fogyaszthatjuk édesen vagy sósan, ízesíthetjük karobporral, fahéjjal, gyümölcsökkel, zöldségekkel.
Sűrítésre is használható.
Összetevők: hajdina
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: 1563 kJ / 370 kcal
Zsír: 2,6 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,6 g
Szénhidrát: 70 g
- amelyből cukor: 0,6 g
Rost: 4,9 g
Fehérje: 14 g
Só: <0,01 g
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Származási ország: Csehország.
Szállítási idő | 2-5 munkanap |
Gyártó | Biorganik |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.