A xilitet, mint természetes édesítőszert megtaláljuk a zöldségekben és a gyümölcsökben, de az emberi szervezet önmaga is képes az előállítására. A nyírfacukor elnevezést azért kapta, mert a xilitolt először a nyírfából vonták ki. A nyírfacukor íze és megjelenése tökéletesen megegyezik a hagyományos cukoréval, de szénhidráttartalma jóval kisebb és kalóriatartalma is 40%-kal alacsonyabb a cukorénál. A nyírfa gyógyhatásait a népgyógyászat már évszázadok óta ismeri és használja. Levelei baktériumölő hatásúak, míg a törzsében található nedv kitűnő édesítőszer.
Összetevők: xilit (xylitol)
Felhasználása: édesítésre a hagyományos nádcukor helyett
Nagyobb mennyiségben hashajtó hatású.
Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 1000,65 KJ / 239 Kcal
Zsír 0 g
– amelyből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát – poliolok 99,7 g
– amelyből cukrok 0 g
Fehérje 0 g
Só 0 g
Szállítási idő | 2-5 munkanap |
Gyártó | Éden Prémium |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.