Egyszerű, gyors...
A sárgaborsó magas fehérjetartalmú hüvelyesféle, amelyet szárítva, felezve vagy lisztté őrölve használnak fel. A liszt felhasználásának előnyei: közel egyharmadára csökkent főzési idő (7-10perc), és a kevesebb hőkezelésből eredő lényegesen kisebb tápanyagveszteség.
Felhasználhatjuk:
levesekbe, főzelékek sűrítésére, pástétom készítéséhez. TIPP: Próbálja ki a sárgaborsó krémlevest ATAISZ zöldfűszersóval ízesítve!
Allergén információ:
Zabot, szezámmagot és zellert is feldolgozó üzemben készült.
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
- Energiatartalom: 1400 KJ/ 321 kcal
- Fehérje: 21,7 g,
- Zsír: 1,5 g, ebből telített: 0,10 g
- Szénhidrát: 53,1 g, ebből cukor: 0,0 g,
- Só: 0,0 g.
Összetevők:
sárgaborsó (Ukrajna)
Szállítási idő | 2-5 munkanap |
Gyártó | Ataisz |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.