Búzahús készítéséhez, kenyérsütéshez...
A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője, a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve: sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér, vagy más péktermék sütés utáni magasságát. A sütés előtt a liszthez kevert búzasikér, nagyban hozzájárulhat munkánk sikerességéhez. (0,5 kg liszthez kb. 1 csapott evőkanál.)
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
- Energiatartalom: 1510 KJ/ 360 kcal
- Zsír: 1,0 g, ebből telített: 0,0 g
- Szénhidrát: 13,0 g, ebből cukor: 0,0 g,
- Fehérje: 75,0 g,
- Só: 0,0 g.
Allergén információ:
A termék, búzafehérjét (100%) tartalmaz.
Összetevők:
Búzasikér (EU).
Száraz, hűvös helyen tárolandó
Szállítási idő | 2-5 munkanap |
Gyártó | Ataisz |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.