A zab értékes biológiai összetételű gabona
A szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavakból hét jelentős mennyiségben megtalálható a zabfehérjében. A zsírtartalom elérheti a 7 %-ot is, melyben a szervezet számára különösen fontos telítetlen zírsavakból mintegy 70-80 % található.
Szénhidrát tartalma a többi gabonafélékhez képest a legkisebb, 50-60 %.
Jelentős élelmi rost-, ásványi anyag-, és vitaminforrás.
A zabbal készített étel nem okoz emésztési rendellenességet, ismételt fogyasztása esetén sem idéz elő túllakottsági érzetet.
Csökkenti a vér koleszterinszintjét, valamint segít normális értéken tartani a vércukrot is.
Összetevők: zab.
Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium
Vitamin: E, B1, B2
Felhasználása: fogyasztható tejjel, növényi tejjel, joghurttal, magában vagy több gabonapehellyel keverve.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1566kJ/372kcal
Zsír: 7g
Ebből telített: 1,3g
Szénhidrát: 59,1g
Ebből cukor: 1,1g
Fehérje: 13g
Só: 0,25g
Nettó: 1000g
Forgalmazó: Dénes-Natura Kft.
Származási hely: Ausztria
Szállítási idő | 2-5 munkanap |
Gyártó | Dénes-Natura |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.